​5 ud af 5 stjerner på baggrund af 16 anmeldelser på Facebook

Hundefoder af højeste kvalitet

Du kan købe hundefoder og kattefoder på Holme Dyreklinik i Viby nær Aarhus og Brabrand. Jeg har valgt at sælge foder fra Hill’s Prescription Diet og Science Plan, og Royal Canin’s Veterinary Diet, da jeg mener, at disse mærker inden for hundemad indeholder det højeste niveau af næringsindhold, og at jeg kan stå inde for kvaliteten. 

Jeg ved godt at visse undersøgelser har postuleret, at der ikke er forskel på billigt og dyrt hunde- og kattefoder, men de mange år i klinikken underbygger min overbevisning om, at der er forskel. 

Det bedste hundefoder på markedet

Foder af en god kvalitet er produceret af de samme ingredienser fra de samme leverandører år ud og år ind, og ikke mindst valget af råvarerne har stor betydning for fordøjeligheden. Læder og kylling er begge proteinkilder, men fordøjeligheden er mange gange større i den sidste.

​Over tid vil den merudgift du har på et dyrere foder spares på et mindre foderforbrug pr. fodring og på færre dyrlægeregninger. Forebyggelse frem for behandling.

For mere information: www.royalcanin.dk

For mere information: www.hillspet.com

Kontakt os​ og få vejledning om hundefoder

Du er altid velkommen til at skrive til os med spørgsmål om hundemad til dit kæledyr. Send os en mail: kontakt@holme-dyreklinik.dk, og vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

Ring til os på telefon 86 28 66 88 og få mere information om Hill's attraktive hundefoder, opdrætterklub og storkunderabat.

Vores åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

09:00 - 17:00​

​09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

Holme Dyreklinik

Gunnar Clausensvej 15

​8260 Viby J


​​Telefon: 86 28 66 88

Mail: kontakt@holme-dyreklinik.dk